Het team

Rick en Peter

Het team achter For The Record bestaat uit Rick Jansen (rechts) en Peter Meeuwsen (links). Beiden hebben een nauwe band met de muziekindustrie in Nederland. Rick was een aantal jaar werkzaam als programmeur in het Utrechtse nachtleven en runde daarna een boekingskantoor. Peter organiseerde verschillende evenementen in Amersfoort. Ook is hij DJ en werkt hij voor een van de grootste dance-labels ter wereld. Ze zijn allebei echte muziekconnaisseurs, het type dat tegen je vrienden zegt: "hier, ik heb dit ontdekt". Hun doel is heel simpel: de leden van de vinylclub iedere maand verrassen met fantastische muziek en verschillende extra's.

De filosofie

For The Record is een vinylclub die gelooft in de kracht van bijzondere albums. Muziek is niet iets waar je alleen maar naar luistert, het is vaak een integraal onderdeel van het leven. Daarom kan muziek echte betekenis hebben en je verrijken. Vinyl is als medium daarbij het meest geschikt: je luistert actief en met veel aandacht, in plaats van dat je alleen achtergrondruis hoort. We kiezen alleen de albums uit die jouw tijd en aandacht waardig zijn. We werken daarbij samen met verschillende artiesten, labels en kunstenaars, om iedere maand een fantastisch pakket aan onze leden te kunnen geven.

Het selectieproces

Iedere maand sturen we één album naar je toe. Bij het selecteren van het album van de maand, wordt gebruik gemaakt van een netwerk van verschillende artiesten en mensen werkzaam in de muziekwereld. In de loop van het jaar komt er een groot aantal genres en stijlen aan bod. Check het archief om te kijken welke albums in het verleden zijn geselecteerd. We willen nieuw talent een podium bieden, maar ook muziek delen waar je misschien al eens van hebt gehoord, en albums die absoluut niet mogen ontbreken in jouw verzameling.

Hoeveel kost het?

Je kan kiezen uit een abonnement van 3, 6 of 12 maanden.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Voor zendingen buiten Nederland worden extra kosten in rekening gebracht.

Abonnement 3 6 12
Maandbedrag €28,- €25 €21,-
Totaal €84,- €150,- €252,-

Ik wil lid worden, hoe werkt dat?

Schrijf je in via deze pagina of klik op "Lid worden". Vul je gegevens in en je bent lid. Let op: elke laatste dag van de maand sluit de inschrijving voor de maand die volgt. Je ontvangt je eerste plaat dus altijd in de maand volgend op je inschrijving. Het abonnementsgeld wordt automatisch afgeschreven, totdat het door jou gekozen abonnement afloopt.

Ik heb een album al of het bevalt niet, wat nu?

De kans dat je een album al hebt is klein, maar mocht dat gebeuren dan is dat natuurlijk vervelend. Je zou het album dan cadeau kunnen geven aan iemand. Vergeet niet dat jij het album al eerder hebt gekocht, dus blijkbaar vond je het toen de moeite waard. Mocht het album niet bij jou in de smaak vallen, ook dan kun je er wellicht iemand anders blij mee maken. Het selectieproces is erop ingericht dat we alleen albums versturen van de allerhoogste kwaliteit, ongeacht het genre.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, we versturen ook naar België en Luxemburg. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden, omdat een LP helaas niet in een brievenbus past.

Kan ik een abonnement ook cadeau geven aan iemand?

Uiteraard. Muziek is iets heel speciaals en er is (bijna) niks leukers dan muziek cadeau te krijgen. Dus ga naar de cadeau-pagina en maak er je vriend, buurvrouw of opa blij mee!

Ik heb een andere vraag of ik wil graag een suggestie doen, kan dat?

Jazeker! Stuur een mail naar contact@therecord.nl.

For The Record

Iedere maand een fantastische ervaring