Zwoele electro-pop uit Letland

Domenique Dumont - Comme Ça

Eigenlijk weten we bijna niets van Domenique Dumont. Wat we wél weten, is dat we dit mini-album afgelopen zomer grijs hebben gedraaid. De dromerige electro-pop is erg aandoenlijk, met verschillende stijlen percussie, Franse vocals en af en toe wat ruis op de achtergrond, waardoor we op broeierige zomeravonden telkens weer bij “Comme Ça” uitkwamen.

Antinote, het label uit Parijs, staat bekend om dit soort a-typische releases. De mannen achter dit label zijn crate diggers pur sang, en stuiten regelmatig op gekke vondsten die ze vervolgens op hun label uitbrengen. Zo ook “Comme Ça”, dat hiermee werd gered uit een vergeten stapel tweedehands tapes.

Naast het album bestaat het pakket deze maand uit artwork van Job Rietbergen. Job is eigenaar van Newmentions - een creatief bureau gespecialiseerd in digitale media. Ook is Job een beeldmaker die verschillende druktechnieken combineert met fotografie om tot intrigerende beelden te komen. Speciaal voor For The Record heeft hij in beperkte oplage een grafisch beeld gemaakt. Zie www.jobrietbergen.nl en www.newmentions.com.

Check hieronder de titelsong "Comme Ça":

For The Record

Iedere maand een fantastische ervaring